petek, december 28, 2012

Moje letošnje voščilnice

To so moje letošnje voščilnice, dišeče smrečice - novoletni okraski, ki jih lahko obesite na vašo smrečico. In seveda gumb namesto zvezdice. Gumb za srečo.

Tehle toaletk
in spančkov zaspančkov, ki so nastali enkrat v decembru pa še nisem uspela pokazati. Zato so tu danes.

Lep vikend. Moj bo še dalaven, ker imamo jutri in v nedeljo na našem gradu še praznične koncerte. Uživajte.

četrtek, december 27, 2012

Nova miza

Moja nova pridobitev - marsikdaj je potrebno na kakšnem sejmu imeti svojo mizico. Do danes mi je to povzročalo kar nekaj problemov, saj imam majhen avto, ki ga imam zelo rada, saj sva skupaj prevozila že kar veliko kilometrov, vendar moram poleg škatel z izdelki vanj spraviti tudi mizo, kar pa ni bilo lahko. Zato se je moj Nejc lotil projekta "zložljiva miza" in ga tudi pripeljal do konca.
In tukaj je.


Meni je zelo včeč. Prvo soboto v januarju jo bom tudi že preiskusila in takrat poročam, kako se bo obnesla. Nejc, hvala ti!

ponedeljek, december 24, 2012

Prazniki so tu ...


Prazniki so tu, december je minil, kot bi pihnil, udeležila sem se nekj sejmov, nekaj sem jih zaradi slabega vremena izpustila, veliko delala in veliko ustvarjala. Zdi se mi, da sem ga kljub lovljenju minut fino preživela, saj mi moja Pisana rokodelnica res pomeni veliko in čas, ki ga namenim nastajanju novih izdelkov, mi vedno prinaša novo energijo.

Naj vam miren božič zaželim z dvema sestricama, ki sta nastali v tem decembru. Mija in Tija jima je ime.

Preživite božične praznike v miru in sreči.

nedelja, december 23, 2012

Craft it forward II

Tako, obe sodelujoči pod mojim povabilom Craft it forward sta že prejeli svoja darilca. Malce me je basal čas, vendar, po objavah sodeč, sta bili s podarjenim zadovoljni.
Sposojam si kar njuni sličici. Obe sta dobili angela varuha in dišečo praznično kroglo - s klinčki.

Špela je prejela modrolasega varuha
Aleksandra pa rozastega

Če bosta krogli odvili, bo v hiši prijetno dišalo po praznikih. Ker pa so krogle za večletno uporabo, jih lahko po končanih praznikih spravita v neprodušno zaprto vrečo in prihodnje leto bo po praznikih ponovno dišalo.

Obiščite ju na njinih blogih in se pridružite igrici. prijetno je. Punci, hvala, ker sta se igrali z mano.


petek, december 14, 2012

Ponosna diplomantka

Še sem tu.
To je Manja. Diplomantka Manja. Narejena po naročilu za darilo. Naročnika sta bila zadovoljna, upam, da bo prejemnica tudi.
Tale Pikica pa je nastala že oktobra, pa sem šele danes ugotovila, da sem jo pozabila objaviti.

Decembrski dnevi bežijo, dela veliko, vendar se ne bom pritoževala. Za nami je premiera domačega gledališča, za katero sva s kolegico sešili (in nekaj popravili) kostume.
Pridno sem se pripravljala na sejem v Velenju, vendar se ga zaradi slabega vremena prejšnjo soboto, nisem udeležila. Me pa čaka jutri sejem v Šoštanju (upam, da vreme zdrži) in v nedeljo sejem v dvorcu Novo Celje. Prav veselim se že. Sedaj pa spet k prijateljici mašinci. Še malo se bova nocoj družili.


torek, december 04, 2012

Božični angelčki

Modro-oranžni trio
 Bazar na naši Zvezi je uspel. V moji delavnici pa že nastajajo božični angeli varuhi. Pred vrati sta namreč sejma v Velenju in Šoštanju, bazar v Loretkini šoli, bazar pri Patriku ...

Skratka tile moji varuhi tokrat nosijo praznične oblekice. Nastalo pa jih je zaenkrat devet.
Oblečena v zvezdice
Rdeča lepotca
Prijatelja snežink
Pri nas je nehalo snežiti. Zgleda, da bo jutri prav mrzlo.

sobota, december 01, 2012

Spančki zaspančki

November je minil kot bi pihnil. Polno zapolnjen z različnimi dejavnostmi. Danes so imeli na naši zvezi prijateljev mladine dobrodelni praznični bazar. Tudi sama sem pripravila nekaj izdelkov. Letos so bili to spančki zaspančki. Kroj sem našla tukajle. Mogoče pride komu prav. Velikost sem prilagodila. Nekaj za odrasle glave in nekaj za male zaspančke. Takle kupček jih je nastal.
Veseli december se je pričel. Kar veliko dela me še čaka. Pa verjetno vse vas tudi, kajne? Prazniki bodo še prehitro tu.

PS: Če ste mogoče spregledale, Craft it forward v spodnjem postu še čaka na vas. Do srede bom še počakala, potem pa prijavljenim pošljem svoje presenečenje.