sreda, marec 27, 2013

Predpasnik 3 x

Punce, najprej en velik hvala za komentarje k petelinčkom. Vsakega posebej sem bila zelo vesela in mislim, da toliko komentarjev ni imela še nobena moja objava. Res vam hvala! Se mi zdi, da mi tole pisanje in vaše prijazno komentiranje, kar vrača energijo in daje novo voljo in zagon.

Kolegica me je prosila, če ji zašijem tri enake predpasnike, ki jih je potrebovala za darila. Nastali so trije rumenčki s pisanim vstavkom. Kolegica je bila zadovoljna. Upam, da tudi obdarovanci.

Pa še en slonček je nastal v tem času in je že odpotoval v Ljubljano.
 Danes bo menda malo sončka. Jaz ga že komaj čakam.



nedelja, marec 24, 2013

Pisani petelinčki

Danes je cvetna nedelja in če povem po pravici, se ne spomnim, da bi kdaj nesli v cerkev snopke po snegu. Dobro, mrzlo je že bilo, deževno tudi, snega pa se ne spomnim. Močno upam, da so to zadnji zdiihljaji zime, ki se kar noče in noče posloviti.
Tale velikonočna piščeta so bila zašita že za zadnja sejma. Nisem pa jih še pokazala. In kar prava bodo za današnjo zimsko nedeljo, da malo preženejo sivino in upam da, vsaj do velike noči, prikličejo sonček. Pisane ostanke se da takole krasno porabiti.

Uživajte nedeljo.

petek, marec 22, 2013


Teden  po sejemskem vikendu je minil kot bi pihnil. Lušno je bilo. Tako v soboto v Mariboru (gornja slika), kot v nedeljo v Ljubljani. Hvala organizatorkama. Odlično sta opravili svoje delo.

Za oba sejma sem pripravila tudi nekaj eko - nakupovalk



Danes je sonček. Pred nami vikend. Kaj bi si človek želel še lepšega!
Uživajte pomlad!

petek, marec 15, 2013

In predstavljam vam brata iz Antarktike

Poglejte ju, kaj nista lušna? Sem najprej pomislila, da bi bila Zoki in Karli, :o) pa sta preveč lušna, simpatična mehka in cart in jima ti dve imeni sploh ne pristojata.
Zato naj ostaneta kar pingvinčka. Vesela sem, da mi ju je uspelo dokončati še nocoj. Tako, da jih boste jutri lahko v Mariboru videli že v živo.
Kroj sem si že pred letom ali dvema sprintala s spleta, pa pozabila shraniti povezavo. Malce sem ga priredila in sem nad njima več kot navdušena. Moram priznati.
Sta vam všeč?

četrtek, marec 14, 2013

2 sejma, 4 novi slončki in 11 mavričnih ptičkov

Vikend sejmov je pred nami. V soboto me boste lahko srečali v Mariboru na 2. MAUS-u, v nedeljo pa v Ljubljani na Fairartu.
Veselim se že.
Posledično pa ta teden pospešeno potekajo tudi priprave na oba dogodka. Danes vam predstavljam 4 nove slončke in



11 mavričnih ptičkov - magnetkov.

Dokončujem pa še kar nekaj izdelkov, ki vam jih pokažem v naslednjih dneh. Če vas bo pot zanesla v Maribor ali Ljubljano, pa pridite kaj naokoli, vesela bom, če vas bom lahko spoznala.




nedelja, marec 10, 2013

Voščilnica za Janjo

Blogerka Janja Z je včeraj praznovala. Vse najboljše tudi tukaj! Njena ideja o voščitkah za rojstni dan se mi je zdela super in čeprav sama nisem ravno doma v teh vodah, sem se pridružila in ji naredila zgornjo voščitko. Vem, da je v primerjavi z vašimi mojstrovinami preprosta, mi je pa všeč. Zato vam jo pokažem.

Danes zjutraj pa me je čakalo še eno presenečenje. Blogovsko nagrado
sta mi podarili kar dve prijazni blogerki, ki ju tudi sama rada obiščem. Valentina in Katarina. Punci, HVALA, zelo sta me razveselili.
Sama pa nagrado podarjam naprej vsem blogerkam, ki me obiščete in tudi komentirate. V zahvalo, ker ste moje virtualne prijateljice. Tudi zaradi vas je moj ustvarjalni svet bogatejši, saj ste mi marsikdaj prava vzpodbuda, ravno takrat, ko jo najbolj potrebujem.

četrtek, marec 07, 2013

Slončki za Moi

Tile trije lepotci so že v Mariboru, pri Moi. Zapisala je, da so ji všeč.
Upam, da bodo tudi tistim, ki so jim namenjeni. Kateri pa je vam najbolj všeč?