petek, junij 14, 2013

Pika Nogavička za Majo

Ne se ustrašit. Ni še september. :o) Sem pa dobila naročilo za eno prijazno močno Piko Nogavičko. In tukajle je. Nasmejana, močna in navihana. Pripravljena, da se zabava.
Prijeten vikend. Moj bo preživet v službi.

nedelja, junij 09, 2013

Spoznajte novo lepotičko Branko

To je Branka. Po dolgem času spet ena izmed mojih lepotičk. Nastala je za sobotni BazArt v našem malem mestu, ki se ga sama žal nisem mogla udeležiti. Delo na njivi in delavci na vikendu, je bilo dogovorjeno že prej. BazArt zaradi vremena prestavljen ... nadomeščal me je sin s svojo punco. In moram reči, da sta me uspešno nadomeščala. :o) Žal mi je samo, ker se takšnih sejmov rada udeležim, malce poklepetam z mimoidočimi in z drugimi ustvarjalci ...
Pa naj se vrnem k tejle rjavooki in rjavolasi lepotički. Tako lušno mi je bilo, ko je ena izmed mojih deklic spet oživela. Branka sicer še ni našla novega doma, pa nič hudega, bo malce doma. Kar tri lepotičke pa so v soboto našle svoje nove mame.
Uspešen nov delovni teden, vam želim.


nedelja, junij 02, 2013

Štirideset zelenih slonov ...

Ne, ne, ne se ustrašit. Ni jih 40, ampak 12. Vendar sem se spomnila na to otroško nanizanko in Branka Miklavca, ko sem jih videla takole na kupu.  Včeraj bi moral biti v Velenju BazArt, pa so ga zaradi slabe napovedi odpovedali, sama pa sem lahko dokončala tole skupinico mavričnih slončkov. Tako vam lahko predstavim šopek 12-tih mavričnih lepotcev.

6 večjih in





 6 manjših.





Kaj pa vi, se spomnite te nanizanke? Meni po glavi odzvanja uvodna šica, na spletu sem iskala  fotko iz nadaljevanke, pa je žal nisem našla. Se pa spomnim, da je bila malce odštekana in ravno zato drugačna.

Lepo nedeljo. Pri nas še ni sončka.