ponedeljek, februar 17, 2014

Pingvinček v Ljubljani

Tegale korenjaka vam še nisem pokazala, čeprav je v Ljubljano odpotoval že konec prejšnjega meseca, kot nagrada na mojem FB profilu.
FB-ja se sama sicer še nisem čisto navadila in včasih kar malce pozabim nanj, mi je pa bilo zanimivo ob takratni nagradni objavi spremljati statistiko.
Po navadi imajo moje objave ogledov nekje med 200 in 400, takratna nagradna objava pa je imela samo v vikendu (cca 48 ur) preko 9.000 ogledov. Posledično tudi nekaj novih všečkov in nekaj FB naročil.
Se mi je takrat prvič zazdelo, kako močno orodje je lahko FB, če ga znaš pravilno uporabiti in če imaš seveda čas, da se s takim načinom trženja ukvarjaš.

petek, februar 14, 2014

Valentinovi slončki

In ker je danes Valentinovo - še malce srčkasta objava. Vsi slončki imajo ušeska narejena iz srčkastega blaga.
Pravi Valentinovi slončki so in prinašajo srečo v ljubezni.
Naredite si dan čim lepši.

sreda, februar 12, 2014

Slončka v zelenem

Ker se je dan začel srečno. Zlata na olimpijskih igrah ni kar tako (pa tudi bronasti in srebrna iz prejšnjih dni, ne), naj današnji dan obeležita tale dva slončka - v zelenem - ki sejeta srečo.

Naj jo našim olimpijcem prinašata tudi v naslednjih dneh.

sobota, februar 08, 2014

Bratec in sestrica

Pa naj bosta za današnji kulturni praznik bratec in sestrica. Naredila sem ju kot terapevtski lutki za zdravstveni dom Ravne na Koroškem. Ker pa je danes kulturni praznik naj ob tem delim še povezavo do pesmice Bratec in sestrica iz Digitalne knjižice Slovenije, (kjer najdete tudi Grimmovo pravljico z istim naslovom.). Pesmico je napisala Luiza Pesjakova - Prešernova sodobnica.
Takole jo je upodobil slikar Mihael Stroj. Slika je na ogled v Narodni galeriji v Ljubljani.
 Preživite današnji kulturni praznik čim lepše.