četrtek, maj 29, 2014

Katarina

Nova deklica v družini Pisane rokodelnice je Katarina. Vedno nasmejana in pripravljena na pogovor. Pravi rozasti cukrček je.
Želi vam prav zadovoljen dan!

sreda, maj 28, 2014

Toaletki in eko-nakupovalke


V teh dneh  sta nastali tudi tile dve toaletki - taki zgodnje pomladno zeleni in že za cvetlični sejem, ki je bil v začetku maja še nekaj eko nakupovalk. Moram reči, da so ljudje vedno bolj ozaveščeni in da so tele nakupovalke kar hitro našle nove lastnike. Bo čas, da sešijem nekaj novih.
Naredite si dan po vaši meri!


ponedeljek, maj 26, 2014

Izabela

Nov začetek tedna in nova balerina. Naj vam jo predstavim. Ime ji je Izabela. Uganete, katero barvo obožuje? Rdečo seveda, zato je tudi njena oprava čisto v rdečem. Mila in nežna punčka je najraje v svojem baletnem svetu. Poplesuje, se vrti in s tem trosi naokrog svojo milino in dobro voljo.
Naj je v tem tednu natrosi tudi vam.

petek, maj 23, 2014

Zoja - mala "jagerka"

Zadnjič sem dobila lušno naročilo - dedi Tone (navdušen lovec, seveda) je za svojo vnukinjo Zojo za prvi rojstni dan naročil - pravo lovsko oblekico in srajčko.
Takole pristaja mali nasmejani "jagerki". Doma so ji nadeli še klobuček in dodali daljnogled. Tako Zoja je pripravljena, da gre z dedijem v gozd opazovat živali.
Naj  njen nasmeh pričara nasmeh tudi na vaš obraz.

sreda, maj 21, 2014

Veronika

In to je Veronika - z zeleno pentljo na čopku. Veronika je mila deklica mehkega srca. Vsakemu bi želela pomagati, vsakega bi želela razveseliti in mu prisluhniti. V oblekici, na kateri so drobno posute rožice, kar žari, kajne?

torek, maj 20, 2014

Rezi

Pa naj vas v današnji sončni dan pospremi Rezi. Prijazna in hkrati navihana deklica z rdečo pentljo v laseh rada trosi srečo naokrog. Pomladne majske dneve ima še posebej rada.
Vam je priklicala nasmeh na obraz?

četrtek, maj 08, 2014

Slončki za srečo

Letošnji april je bil žalosten. Vse se je vrtelo okrog smrti in bolezni, tako da sem bila vesela, ko ga je bilo konec in upam, da s tem tudi neželjenih dogodkov. Življenje se počasi postavlja na stare tirnice. Ati je sicer še na močnih antibiotikih, vendar kljub temu upam in verjamem, da se stvari sučejo v pravo smer.

Zato naj bo prva majska objava namenjena slončkom, narejenim sicer že marca, vendar ni bilo vmes ne pravega časa, ne prave volje za objavljanje. Verjamem, da bo tale slonja družina prinesla srečnejše dni.




Uživajte vsak dan posebej - hitro se lahko spremeni.