sreda, februar 18, 2015

Zimski pingvini

Tile junaki so nastali še decembra in prav je, da jih objavim še pozimi, kajne? Prava mehkost in prikupnost na kupu. Nekaj se jih skriva pred fotoaparatom. Pa niso sramežjivi, le fotografinja je ob fotografiranju hitela in tega ni opazila. :o)

torek, februar 17, 2015

Mici vas pozdravlja ...

Pust imam rada. Sem pa bila letos na pustno soboto kar malce žalostna. Se mi zdi, da pustna tradicija v tistem nepokvarjenem, netržnem smislu izumira. Takole pustno opremljena sem cel dan čakala male maškare, ki so se še ne tako dologo let nazaj rade pokazale sosedom in znancem v svojem kraju. Spomnim se, s kakšnim veseljem je po kraju s svojimi prijateljčki našemljen rad pohajal moj sin in kako veseli so bili vsake sladkarije ali pa drobiža. Letos pa so se kar pozno popoldne prišle pokazat samo tri male pustne šemice.  Upam, da ne bodo prišle naookoli za haloween in da uvoženi prazniki ne izpodrivajo naših tradicionalnih.
Mici vam želi veselega in mastnega pusta. Saj veste pust mora biti masten okoli ust. :o)

sobota, februar 14, 2015

Zaljubljena Pavli in Pavlina

Na današnji dan za vse vas zaljubljen medvedji parček. Paše jima modra in roza, kaj ne?
Imejte se radi!

sobota, februar 07, 2015

Angelčki varuhi

V decembru je nastalo tudi kar nekaj angelčkov varuhov. Moja ljubljanska sestra jih je pridno poklanjala, tako da danes že vsi opravljajo svoje poslanstvo in varujejo ter prinašajo srečo svojim novim lastnikom.

 Angelčke imam rada, vanje verjamem in imajo med mojimi izdelki prav posebno mesto.



Takole na kupu so prav simpatični, kajne? Uživajte vikend!