petek, september 30, 2011

Jona, Janja in Jerneja

Jona
Jona, Janja in Jerneja so tri lepotičke, ki so nastale za predstavitev na art marketu v začetku spetembra. Tri prikupne lepotičke so se veselo nasmihale mimoidočim in kmalu našle svoje nove domove.
Janja
Jerneja

četrtek, september 29, 2011

Angelska objava

Kot sem že omenila, sem se v tem času udeležila tudi dveh art sejmov. Rednega septembrskega in Pikinega - na zaključni Pikin dan.
Pa naj se v današnji objavi predstavijo angelčki.




Pozirali so mi na našem gradu. Danes pa so že pri svojih novih majhnih lastnikih.

torek, september 27, 2011

Življenje se vrača na stare tirnice

Pika se je poslovila. Življenje se vrača na stare tirnice. Kar dolgo je vladal na temle mojem blogu pravi mrk. Pa ne zato, ker se mi ne bi ljubilo. Neee, zmanjkovalo mi je časa. V tem času sem ogromno časa preživela za šivalnim strojem in tako zašila:
- 35 rumenih predpasnikov za majhne Pike,
- 35 malih pikastih hlačk,
- 15 pisanih predpasnikov za velike Pike,
- 30 gusarskih rutk,
- 20 gusarskih prevez,
- nekaj popravkov kostumov za žive lutke,
se udeležila dveh art sejmov (zašila kar nekaj novih punčk in angelčkov - pokažem v naslednjih objavah),
Piki pomagala pri pripravi materialov za ustvarjalnice, ki jih pripravlja moja sestra, hodila v službo, kuhala kosila (vkolikor sem bila sploh doma - Nejc, hvala za potrpežljivost!) in srečevala sama sebe ...

Pa je bilo kljub temu ali pa ravno zato fajn. Pika je v naše mesto prinesla razigranost, sproščenost in dobro voljo. Na vsakem koraku si srečeval vesele in nasmejane pikaste obraze. Ja, kljub obilici dela je bilo lušno!

sreda, september 07, 2011

Pa sem nazaj in bonbonček dobi ...

Vsega lepega je enkrat konec. Tudi mojega dopusta. Bilo je krasno. Bi šla kar nazaj. Ob nedeljski vrnitvi iz "daleč od ponorelega sveta" pa sem padla točno sem - v "ponoreli svet".

Hvala za komentarje pod prejšnjo objavo. Žal sem utegnila žrebati šele danes. Pomagal mi je striček Random, ki je izžrebal šesti komentar.
In kdo se skriva pod njim? Andreja iz Mavrične ustvarjalnice. Čestitke!
Pošlji mi na mail (pisana.rokodelnica@gmail.com) tvoj naslov.


Zdaj pa malo med vaše bloge, komaj že čakam.