petek, marec 16, 2012

Premiera uspela

Včeraj je bila v Domu kulture v Velenju premiera muzikala Aladin. Moram reči, da sem bila na vse ustvarjalce ponosna. Premiera je uspela. Kostumi, ki sva jih zadnji mesec in pol šivali s kolegico Melito pa so na odru kar žareli.
Tele fotke sem si sposodila pri kolegu Matjažu Šaleju - jih je pridno objavil na svojem FB in so res krasne. Matjaž, saj nisi jezen, kajne?
Veliko delo je opravljeno. Hvala vsem, s katerimi sva sodelovali. Predstava je super! Pa naj govorijo fotkice.


ponedeljek, marec 12, 2012

Spoznajte Anuško

To je Anuška. Prijazna, nasmejana in navihana pomladna deklica. Nastala je v "res veliki gužvi" šivanja kostumov. Premiera Aladina bo pri nas v četrtek in posledično si lahko predstavljate, kaj delam zadnje dni. Še sanjam kostume.
Tako mi je tale Anuška - kljub pomanjkanju časa - popestrila dan in razveselila srce. Ob šivanju sem prav čutila, kako pogrešam tele moje punčke in fantiče, kako pogrešam ustvarjanje za dušo.
Se to dogaja tudi vam?

četrtek, marec 08, 2012

Blog moje sestre


Svojo sestro, ki me je pravzaprav spodbudila, da sem pričela pisati tale blog, sama že dolgo prepričujem, naj tudi ona prične prisati svojega. Že celo življenje namreč ustvarja, predvsem z in za otroke, pa tudi zase. Je ena izmed tistih, ki so razvili idejo in v našem mestu pričeli pripravljati Pikin festival in vsa leta pripravlja ravno del ustvarjalnih delavnic ... Tu pa me noče preveč poslušati.

V letošnjem letu je na VTV Velenje pričela s svojo ustvarjalno oddajo Ustvarjalne iskrice, ki je namenjena mladim ustvarjalcem in vsaj v okviru te oddaje je začela pisati blog oddaje. Sem vesela zanjo, čeprav, draga sestrica - to še ni to, kar pričakujem od tebe. Alo, zmigaj se in tipkovnico pod prste, opogumi se in pokaži, kaj znaš!

Za konec pa naj vam tale šopek iz zadnje oddaje polepša današnji praznik.

petek, marec 02, 2012

Darilo za sodelavko

Predpasnik, pikapoka in voščilnica. Slikano ponoči zato barve niso čisto prave, je pa bila Janja darila vesela in vem, da ga bo uporabljala.
Tale objava bi sicer sodila še v februar, pa naj bo vseeno (zaradi arhiva) objavljena.

Pikast in razigran prvi marčevski vikend vam želim.