ponedeljek, oktober 25, 2010

Po dolgem času v kinu

Pred kakšnima dvema letoma sem skupaj s sestro res veliko hodila v kino - vsaj enkrat na teden. Nobenega pomembnega filma nisem zamudila. V zadnjih letih pa mi primanjkuje časa. In čeprav sem v tem mesecu iz ene gužve skočila v drugo /s kolegico šivava kostume za novo gledališko predstavo našega gledališča (danes imava prvo probo - držite pesti!)/ je bila sobota zvečer namenjena kinu. In ker sem bila v kinu po toliko časa, si zasluži objavo na blogu, kajne?
Julija Roberts je ena mojih priljubljenih igralk (še iz časov Čednega dekleta) in njenega zadnjega filma o katerem je bilo res veliko govora, nisem hotela zamuditi.
Sedaj zagotovo že veste za kateri film gre. V naše mesto pač pride malce z zamudo. V velike koloseje v sosednja mesta pa ne grem rada.


 Ste že prebrale knjigo? Me mika, da bi jo vzela v roke.

5 komentarjev:

  1. Hvala ti na lijepom postu i što si me podsjetila da kupim ovu odličnu knjigu, veliki pozdrav i pusa draga Simona!

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej čestitke za kostume ;)
    Priznam, tega filma še nisem videla, baje je dober ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Knjigo sem začela brati pa je še nisem dokončala. Ampak ne zato, ker bi bila dolgočasna, meni se je zdela prav zabavna. Me zanima kaj so uspeli narediti v filmu, ga še nisem videla. Ampak se bojim, da bo film znova popačil zgodbo, kot se zgodi tolikokrat.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je bil film všeč - je pa tak tipično ženski.

    OdgovoriIzbriši
  5. Upam, da je proba za kostume uspela.
    Film Jej moli ljubi me še čaka, knjiga mi je bila pa všeč. Tako lahkotno branje za trenutke, ko možgani česa zahtevnejšega niso sposobni predelat...

    OdgovoriIzbriši