četrtek, december 01, 2011

Aja-tutaja, sladko spančkaj, Maja

Pa je nastala še ena aja-tutaja,  Deklici je všeč rdeča barva, sama pa pravim, da je za spalko malo preveč agresivna, čeprav drugače rdečo barvo obožujem, napolni me z energijo. Na njej so rožice in pikapolonček, v sladko spanje pa bodo malo nadobudnico popeljali zaspani medvedki, ki so na notranji strani.
 Še ena unikatna aja-tutaja je tu.
Aja-tutaja, sladko spančkaj, Maja!

7 komentarjev:

  1. Kod nas se to zove vreča za spavanje, vjeruj mi ljepšu nisam vidjela! Kad sam je kupovala za moje cure uvijek je bio problem naći željenu boju, materijal, veličinu... sad je ipak drugačije. Lijepo je da postoje kreativne i vrijedne duše kao što si ti pa ljudi imaju bolji izbor i ponudu.

    Pusa i lijep pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako je lušna. Sicer imaš prav, rdeča te poživi, samo verjamem da bo Maja v njej sladko spančkala. Bodo medvedki poskrbeli ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tile medvedki so tako luštni. Zelo lepa aja-tutaja :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. oo, krasna je, zelo lepo. To bo deklico zagotovo poneslo v sladke sanje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh ti si pa res vsestranska. Kako čudovita Aja-Tutaja♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita spalna vreča je. Predvsem je pomembno, da je deklici všeč. Čeprav je rdeča, bo v njej bolj sladko sanjala kot bi v kaki manj priljubljeni barvi. Kot otrok sem si lahko izbrala barvo otroške sobe in veš kaj, rdeča je bila :) Se pa res lotiš vse sorte projektov in vse ti uspe.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ideja in lepo skombinirano.Mogoče zate preveč barve, a za deklico, ki ji je namenjeno, verjetno ravno pravšnje.

    OdgovoriIzbriši