četrtek, marec 08, 2012

Blog moje sestre


Svojo sestro, ki me je pravzaprav spodbudila, da sem pričela pisati tale blog, sama že dolgo prepričujem, naj tudi ona prične prisati svojega. Že celo življenje namreč ustvarja, predvsem z in za otroke, pa tudi zase. Je ena izmed tistih, ki so razvili idejo in v našem mestu pričeli pripravljati Pikin festival in vsa leta pripravlja ravno del ustvarjalnih delavnic ... Tu pa me noče preveč poslušati.

V letošnjem letu je na VTV Velenje pričela s svojo ustvarjalno oddajo Ustvarjalne iskrice, ki je namenjena mladim ustvarjalcem in vsaj v okviru te oddaje je začela pisati blog oddaje. Sem vesela zanjo, čeprav, draga sestrica - to še ni to, kar pričakujem od tebe. Alo, zmigaj se in tipkovnico pod prste, opogumi se in pokaži, kaj znaš!

Za konec pa naj vam tale šopek iz zadnje oddaje polepša današnji praznik.

7 komentarjev:

  1. Ja ja sem jo že opazila!
    Luštno in lepo :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. lepo da takole delaš reklamo za sestrico. definitivno pa od nje pričakujemo več :). s svojimi idejami je pred leti meni pomagala skozi marsikatero oddajo, ki sem jo imela na takratni tv papriki

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo za oddajo in ja dajmo dajmo še čisto svoj blog.A. je zakon!

    OdgovoriIzbriši
  4. Začetek je že narejen z blogom oddaje, zdaj pa samo še svojega. Verjamem, da jo bo tale objava še dodatno spodbudila in da se končno odloči za ta korak.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz držim pesti za čisto tvoj osebni blog Drejčka ... oddaja pa je zelo fajna :o)))

    Simona še jo dregaj pod rebra :o)))

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Sestrica, hvala za tole. :o) Obljubim - da te bom enkrat v prihodnosti ubogala

    OdgovoriIzbriši
  7. krasno, da te kdo opozori na kaj.. lepo...

    OdgovoriIzbriši