sobota, december 01, 2012

Spančki zaspančki

November je minil kot bi pihnil. Polno zapolnjen z različnimi dejavnostmi. Danes so imeli na naši zvezi prijateljev mladine dobrodelni praznični bazar. Tudi sama sem pripravila nekaj izdelkov. Letos so bili to spančki zaspančki. Kroj sem našla tukajle. Mogoče pride komu prav. Velikost sem prilagodila. Nekaj za odrasle glave in nekaj za male zaspančke. Takle kupček jih je nastal.
Veseli december se je pričel. Kar veliko dela me še čaka. Pa verjetno vse vas tudi, kajne? Prazniki bodo še prehitro tu.

PS: Če ste mogoče spregledale, Craft it forward v spodnjem postu še čaka na vas. Do srede bom še počakala, potem pa prijavljenim pošljem svoje presenečenje.

9 komentarjev:

  1. Lepi so ti spanči zaspančki... :) Verjamem da bodo marsikateri "glavi" prišli prav, posebej poleti, ko sonček že navsezgodaj kuka skozi okno....

    OdgovoriIzbriši
  2. Zgledajo super, čeprav še nikoli nisem uporabljala kakšnega zaspančka.....A ni to bolj za une bogate dedinje, ki zjutraj dolgo spijo po prežuranih nočeh:)))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušni zaspančki. :)
    Dela pa je res še veliko, ampak bomo že, ali ne? ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. So pa res luštni tile spančki zaspančki :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kolk so fajni, me moja mala že nekaj časa prosi za nekaj takega :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna darilca, ki še kako pridejo prav. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen kupček, zelo si pridna, sprašujem se, če doma skrivaš mogoče kakšne škrate, ki se lotijo dela, ko vsi zaspite;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanimiva ideja in seveda krasna izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  9. Že res dolgo naokol govorim - brez pravega haska, da bi imela nakaj takega za na letalo. No si bom očitno morala sama narediti. Hvala.

    Lp

    OdgovoriIzbriši