ponedeljek, november 26, 2012

Craft it forward

Pa se igrajmo naprej. Danes me je v nabiralniku čakalo takole lepo presenečenje
in mi polepšalo dan. Hali, hvala! Se sprašujete, zakaj sem si zaslužila takšno pozornost? Pred dnevi sem bila pravočasno na Halijinem blogu in se pofočkala pod tole simpatično igrico, ki jo danes z veseljem nadaljujem. Pravila bom kopirala kar od Hali.

Petim blogerkam (velja tudi za moško obliko sklanjatve ;) bom podarila svoj DIY- »naredisisam« izdelek. In ko boste prejeli sami mojo pošto, ste na vrsti vi! Najprej naredite objavo (kot je ta moja) in nadaljujete s Craft it forward projekt s tem, da še sami pošljete drobna  DIY presenečenja prvim petim komentatorjem. Kot rečeno, lahko je karkoli, le da je samo vaš, ročno ustvarjen izdelek. Ste za?
Bi craftali, se spoznavali, se igrali?

Torej prvih pet, ki se bo pofočkalo pod tole objavo, dobi mojo kuverto s presenečenjem. Radi prejemate pošto, v kateri ni položnic? Pofočkajte se spodaj in pošljite svoj naslov na moj mail: pisana.rokodelnica@gmail.com. Eno takšno pošto boste zagotovo prejeli!

Craf it forward!

nedelja, november 11, 2012

Panda in nekaj zaloge

 Tale panda me je zadnjič pričakal v moji dnevni sobi v hiši mojih staršev. Naredila ga je moja lubica - Loris - čisto sama, ko je bila pri babici na obisku. Moram priznati, da sem bila prav presenečena. Prav iskala sem predlogo, kjer bi pandico naša osemletnica, na katero sem ponosna, moram priznati, lahko gledala (ali prekopirala), pa je nisem našla.
Velika je kakšnih 30 cm, narejena iz penaste gume. Na hrbtno stran bova prilepili nekaj magnetnega traku in prav lepo bo krasila moj hladilnik.

Da pa ne boste misli, da čisto nič ne delam. Tu je še nekaj toaletk za zalogo. Slikano zvečer ob luči, zato tudi barve niso čisto prave. Vendar za arhiv bo.
 

Miren preostanek nedelje.

sobota, november 03, 2012

Baletka Loretka

Pa naj november otvori Stinina sestrična - Loretka baletka. Roza plesna princeska ima poleg plesa zelo rada tudi knjige. Moji prosti dnevi so se končali že včeraj, ko sem bila v službi. Čisto zatišje je bilo. Naj bo november, ki je po navadi res bolj siv in turoben mesec - letos prijazen in poln optimizma. Sama ne znam tako lepo opisati, kot je to storila Hrandica. Njen zapis mi je tako sedel v srce, da ga moram, za vse tiste, ki ga še niste prebrale - deliti z vami.
Bom končala z njeni besedami - "Dobrodošel Srečnonovember."