nedelja, februar 10, 2013

In še kravata za soplesalca

Sem malce čakala, na fotografijo soplesalaca, zato objava malce kasni. Da pa bosta v arhivu lepo skupaj, še objava tukajle. K maturantkini oblekici iz prejšnje objave, je sodila tudi kravata za njenega plesalca. Fotka je res bolj slaba, končano in slikano ponoči, ker je takoj nato tudi odšla iz hiše (beri narejeno v zadnjem trenutku). Ker pa sem se z izdelavo kravate spopadla prvič, moram reči, da sem nase kar ponosna. :o)


Da pa bo objava tudi malce pusno obarvana, še ena mojih najljubših fotk iz pustnega arhiva. Posneta mislim da 17 let nazaj, ker pa sta na njej moj sin in sosedova punčka, ki sta bila vedno taki prikupni in prijazni maškarci, si zasluži da z njo tudi letos blog malce pustno obarvam.

V preteklih letih sem zašila res ogromno pustnih kostumov. Zadnja leta pa malce manj. Verjetno bom morala počakati na vnuke ... ;o)



3 komentarji:

  1. Tako maturantska obleka, ki si jo že pokazala, kot tale kravata, ki super paše zraven, sta VAU! Pridna :-) Pri pustnih oblekah pa ti lahko samo prikimam...

    OdgovoriIzbriši
  2. Kravato si super naredila. Poznam to "v zadnjem trenutku" :). Kako lepo je obujati spomine in takšne fotografije iz arhiva so neprecenljive. Prav simpatični maškarci sta.

    OdgovoriIzbriši
  3. A tudi kravata? Ja super (ne boš šivala samo za mene ampak tudi za mojga;)). Maškarci sta pa sploh luštni!

    OdgovoriIzbriši