četrtek, julij 18, 2013

Včeraj na FairArtu

Včeraj je bilo na Pogačarjevem trgu res lušno. Pozitivno vzdušje, obiskovalci pa pretežno turisti od vsepovsod - vsaj meni se je tako zdelo. Dobila pa sem tudi prav poseben obisk. Obiskala me je Anja in mi povedala, da obišče tudi moj blog. Sama sem bila tako nerodna, da te nisem vprašala, Anja, na katerem blogu si pa ti doma. Oprosti mi za nerodnost. Prvi stiki me vedno malce zmedejo. :o) Bila pa sem te zelo vesela. Tvoja misel o imenih mojih deklic pa me je spodbudila, da jim bom do naslednjič res naredila ene takšne mini osebne izkaznice. Hvala za idejo!
 Skratka - Ljubljana - naslednji teden se spet vidimo. Marjana, hvala za ves trud!
Ker me torej čaka v bližnji prihodnosti še kar nekaj sejemskih druženj, je v tem tednu nastalo tudi kar nekaj novih izdelkov, ki vam jih predstavim v naslednjih postih. Uživajte!
Če pa boste v soboto v Mariboru - od 9.30 ure dalje bom v družbi drugih ustvarjalk na Grajskem trgu na 6-tem Maus-u. Pridite kaj naokoli.

7 komentarjev:

  1. Oj (objemčki), si me že našla....
    Včeraj sem si prvič ogledala kak tak sejem, punce ste zakon, meni je bilo že kot gledalki kar precej vroče.... še sama sem bila v zadregi, ali te lahko fotkam ali ne, pa sem potem kar pozabila vprašat. Drugič bova pa že obe bolj korajžni, a ne?
    ps. tudi moji mačkoni imajo vsak svoje ime:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, drugič bova obe bolj korajžni, ker bova že stari znanki, zdaj ko veva, kje sva v e-svetu doma. Tudi sama rada hodim k tebi na obisk. Mačkoni pa so res fantastični.

      Izbriši
  2. Vidim, da so super takšna druženja :-) Že Mojca je pokazala par slikic, tudi tvojo Pisano rokodelnico :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. super za tako druženje in sejme.
    bom mogla včasih tudi jaz na kakšen takle sejem pogledat da te pozdravim. res škoda da nisem bolj na tekočem kaj se dogaja v naši prestolnici, ker do pogačarjevega trga imam jaz en tak lušten sprehod

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo kako lep pogled je na tvojo pisano stojnico krasnih punčk, slončkov in drugih super izdelkov!
    Ne dvomim, da si se imela lepo :-))

    OdgovoriIzbriši