ponedeljek, maj 27, 2013

Slončki za Kristino, Korino, Lano in Jana

za Kristino
Slončki so še vedno aktulani. Da bodo vsi na kupu - lepo arhivirani še zadnji štirje lepotci. srčkast za Kristino, srednja dva za sestrico in bratca - Lano in Jana in zadnji rozek za Korino.

In ne pozabite se pofočkati pod prejšnjo objavo. Morda bo eden izmed slončkov prav vaš.
za Lano in Jana

za Korino

sreda, maj 22, 2013

Pisana rokodelnica na Facebooku

Pred kratkim mi je končno uspelo odpreti tudi FB profil Pisane rokodelnice. Vesela sem, ker je stran do nocoj všečkalo že 54 obiskovalcev.

Sposojeno iz interneta


Ker pa si želim vsaj 100 všečkov, sem na FB strani, objavila nagradno igro. Všečkajte mojo stran. Pridružite se prijateljem Pisane rokodelnice tudi na FB. Ko nas bo 100, bom med vsem všečki izžrebala tri srečneže, ki bodo prejeli enega izmed mojih slončkov - v barvi po želji.

Dodatek 24. 5. - sem se odločila, da bom enega slončka dodala in žrebala tudi med vsemi komentarji, ki se bodo nabrali pod temle postom :o) 
Babike moje, ki prebirate tale moj blog - rada vas imam!

nedelja, maj 19, 2013

Lušno je bilo

 Lušno je bilo včeraj na Cvetličnem sejmu. Vreme je bilo krasno, če odmislim nekaj sunkov vetra, vendar sem stojnico že zjutraj prilagodila temu. Obiskovalci so bili fajn in tudi nad prodajo se ne morem pritoževati.
Se že kar veselim BazArta, ki bo pri nas 1. junija. Upam, da bo čas do takrat do mene usmiljenejši in bom lahko naredila in pripravila vse, kar se mota po moji glavi. Tokrat sem ostala kar pri preverjenih izdelkih in za Cvetlični sejem je nastalo še nekaj eko-nakupovalk
trije slončki

in nekaj dišečih sivkinih vrečic
Ja, včeraj je bilo pri nas veselo pisano - tako kot moja stojnica.
Pikica na i dnevu pa še večerni koncert Kombinatk na našem gradu.
 
Slika sposojena z njihove facebook strani
Ja, fajn sobota je bila.

petek, maj 17, 2013

Jutri pa Cvetlični sejem

Prejšnjo soboto ga je odplavil dež. Upajmo, da se bo danes zlilo in bo jutri lepo vreme. Na Cvetličnem sejmu pri nas je zmeraj luštno. Če vas pot zanese v bližino - poiščite me, vesela vas bom!

PS: Sem opazila, da je tole prvi majski post. Kam je izginila polovica maja? Minilo kot bi pihnil.