ponedeljek, februar 17, 2014

Pingvinček v Ljubljani

Tegale korenjaka vam še nisem pokazala, čeprav je v Ljubljano odpotoval že konec prejšnjega meseca, kot nagrada na mojem FB profilu.
FB-ja se sama sicer še nisem čisto navadila in včasih kar malce pozabim nanj, mi je pa bilo zanimivo ob takratni nagradni objavi spremljati statistiko.
Po navadi imajo moje objave ogledov nekje med 200 in 400, takratna nagradna objava pa je imela samo v vikendu (cca 48 ur) preko 9.000 ogledov. Posledično tudi nekaj novih všečkov in nekaj FB naročil.
Se mi je takrat prvič zazdelo, kako močno orodje je lahko FB, če ga znaš pravilno uporabiti in če imaš seveda čas, da se s takim načinom trženja ukvarjaš.

9 komentarjev:

  1. Tudi meni je zelo všeč. Bravo za toliko ogledov. Jaz se zaenkrat FB še zelo branim, se mi zdi, da je blog čisto zadovoljiv. Drugače bi res od zjutraj do večera visela na računalniku. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Super simpatičen pingvinček :-) Jaz sem si pred časom (zaradi Miha) naredila FB račun. Sicer še brez profila. Se ga pa kar malo branim, ampak verjamem, da je super medij za trženje. Bravo za tebe, če ti pomaga :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz se tudi se po tolikem casu nisem navadila na FB. Ampak res je kot pravis, zelo bi se ga dalo izkoristit. Ampak tale tvoj pingvincek je nadvse lusn.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep pingvinček, verjamem, da bi se lahko dobro tržil, če ubereš pravo pot predstavitve. FB je vsekakor množičen medij, ampak meni tudi ne odgovarja. Prehiter je zame, dogaja se iz minute v minuto, meni gre pa čas počasneje :))

    OdgovoriIzbriši
  5. 9.000 ogledov - vauuuuuu ... in prelep je :o) Čestitke ... se pa čisto podpišem pod vsako besedo o fb Čarovnije z male kmetije ... tudi meni ne sede - ne vem ni zame :o)

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  6. FB nimam, sem pa zelo vesela, da si tega čudovitega pingvinčka pokazala tudi na blogu :). Lp

    OdgovoriIzbriši