nedelja, januar 04, 2015

Novoletne zaobljube

Novoletne zaobljube so sicer hecne, ampak meni po navadi pomagajo vnesti nekaj reda v moje življenje. Nekatere potem izpolnim čisto v celoti, nekatere hitro izzvenijo. Vseeno pa "navada je železna srajca" in ob vsakem novem letu si jih zastavim nekaj.Ena najpomembnejših letošnjih je tudi, "biti bolj pridna pri objavljanju na blogu". Tale kotiček mi res pomeni veliko. Najpomembneje je, da sem lahko še tako prazna, brezvoljna ... in vendar me vaše vzpodbudne besede napolnijo z nekim novim ustvarjalnim nemirom. Ob prebiranju vaših blogov, moja slaba energija preprosto izgine. In za to sem si v lanskem letu vzela premalo časa. Druga stvar pa je, da v tejle svoji Pisani rokodelnici pridno arhiviram svoje ustvarjalne izdelke in tudi listanje po svojih zapiskih me navdaja s ponosom.
Ob pregledovanju mapice "še ni na blogu", sem ugotovila, da sem bila lani sicer ustvarjalno kar pridna, objavljalno pa ne. Zato bo januar namenjen objavljanju lanskih dolgov (arhiv mora biti urejen, kajne). Tako vam danes predstavljam dva netopirčka, ki sta že v službi. Čuvata namreč votlino ob grajskih jaslicah. Nalogo bosta pridno opravljala še do svetih treh kraljev, ko bomo jaslice na našem gradu pospravili.

8 komentarjev:

  1. Uh sem se že prestrašla, da si boš zadala kakšne take vesoljske zaobljube, te pa so čisto realne in se jih boš lahko držala.
    Tole z arhivom pa tudi mene drži, da bi si naredila knjigo za 2 leti mojih objav...enkrat bom stara 120 let in ne bom znala več uporabljat tipkovnice, knjigo bom pa že odprla in jo prelistala . Dobra ideja. Hvala ti.
    A dobijo ti tvoji netopirji kakšno plačo ali za bohlonaj stražijo vhod????? čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, smo vedno veseli novih objav :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Komentarji Mojce me vedno spravijo v smeh, tudi v povezavi s tvojim netopirji so me:)) Krasna obljuba, bomo bolj deležni tvojih krasnih kreacij:), LP.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz sem pričakovala drugačne zaobljube! Ampak vseeno ti želim, da bi uspela ... jaz mislim, da ti bo :-))
    Važno je, da delamo tisto kar nas osrečuje ... Tvoji netopirčki so fantastični!

    OdgovoriIzbriši
  5. Simona, držim pesti, da boš bolj pridna. Meni je tudi v tako veselje listati po vaših blogih. In včasih pride kakšen dan, ko sploh ni nobenih objav, vse nekam poniknete, takrat mi prav nekaj manjka :) K tebi prav rada pokukam, želim ti veliko ustvarjalnih iskric, zdravja in časa, da nas boš lahko večkrat razveselila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim, da boš tole zaobljubo o bolj pogostem objavljanju zlahka izpolnila. :-)) K tebi je vedno lepo pokukati. Veselim se vseh tvojih pupik in medvedkov in slončkov in večkrat tudi sama poskusim ustvariti kaj "lažjega" po tvojih navodilih. :-) Netopirčka sta zelo pridna, da stražita jaslice. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Svetovna sta :) Hvala ti tudi za vse lepe zelje in naj bo leto 2015 prijazno s teboj in tvojo druzino in vse dobro vam zelim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jupi, čudovita zaobljuba in mi bomo pridno prebirali tvoje vrstice in občudovali tvoje izdelke... netopirčka sta superska :-)

    OdgovoriIzbriši