torek, februar 07, 2012

Torbica za sestro

Nisem čisto zaspala, samo oglašam se redkeje v tem letu. Pa ne zato, ker ne bi delala, ampak zato, ker imam preveč dela. Ja, kdo ga pa nima, kajne? Na Festivalu Velenje pripravljajo nov muzikal (Se spomnite Čarovnika iz Oza) Aladin in s kolegico Melito so naju prosili, če bi za to predstavo zašili kostume. In ker je zasedba velika - sva prevzeli kar veliko delo. Tako da me trenutno okupira šivanje barvitih kostumov in mi ostaja bolj malo časa za drugo ustvarjanje. Pokažem, ko bo čas.

Ker pa me je moja najljubša sestra prosila, če ji zašijem torbico, ji nisem mogla reči ne. Ni za tablični računalnik, ampak za njen dnevnik. Uporabila sem njene barve, zapira pa se z ježkom. Po reakciji sodeč, je je bila zelo vesela.

8 komentarjev:

  1. lepo, da se javiš, čestitam za tako velik projekt, bo sledila gotovo kaka slikca a ne.. pa tudi torbica za dnevnik je čudovita, topel pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno je imeti takšno sestro kot si ti ;) Ljubka torbica. Verjamem, da ji je bila všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lušno in nežno. Lepo je imeti tako sestro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pridna si že spet (in jaz se spet ponavljam v komentiranju)...veliko dela te čaka in tale torbica je zate pravi mačji kašelj proti vse kostumom. Veliko uspeha pri šivanju ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Torbica je stvarno prekrasna, tvoja seka je sigurno sretna što te ima! Puno uspjeha ti želim u šivanju kostima, ne sumnjam da će biti prekrasan!

    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasna, romantična, lepo si naredila za sestrico!

    OdgovoriIzbriši
  7. spet nekaj ČUDOVITEGA izpod tvojih rok

    OdgovoriIzbriši
  8. O kako je lepa, tudi čisto v mojih barvah:))

    OdgovoriIzbriši