ponedeljek, julij 14, 2014

Netopirček na testiranju

 To je moj prvi netopirček - prototip, ki je nastal ob prav posebnem dogodku. Že večkrat sem na blogu napisala, da delam na najboljši lokaciji daleč naokoli - v Muzeju Velenje, ki domuje na Velenjskem gradu in v petek smo imeli prav poseben dogodek, ki smo ga poimenovali Prespimo v gradu - Grajske sanje. Otroke in njihove starše smo povabili, da preživijo noč na gradu. In bilo je super. Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukajle. Lahko pa postanete seveda tudi FB prijatelji našega Muzeja.

Tale netopirček pa je nastal prav posebej za to priložnost.Vedoželjni in pogumni otroci so si podobne namreč izdelali na samem dogodku. Sama sem sešila osnove, napolnili s polnilom, izdelali oči, usta in zobke ter jih zašili do konca pa so jih otroci. Vsi so bili navdušeni.
Kroj sem si že pred (verjetno kar leti), ko še ni bilo Pinteresta in je kraljevala Picassa, shranila, povezava pa danes ne deluje več. Malce sem ga prilagodila, glede na navdušenje otrok pa sem prepričana, da bodo postali stalni del ponudbe Pisane rokodelnice. So vam tudi všeč?

11 komentarjev:

  1. Iii, luškani netopirčki. In namen tudi. Tole, da prespiš v gradu...uf, noro.

    OdgovoriIzbriši
  2. A niso netopirji grozni? No, tale je prav simpatičen!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale je zelo simpatičen, čeprav pa sama nisem ravno ljubiteljica teh bitij :)

    OdgovoriIzbriši
  4. zelooo strašljivo :-))
    Super si ga naredila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Vem, da se nekari netopirčkov bojijo, meni pa so prav simpatični. Imamo jih doma, letali so okoli nas na morju, enega sem imela celo nekaj dni na balkonu, ko sem še živela v bloku. Zato mi je tudi tvoja igrača simpatična in verjamem, da jo bodo otroci takoj vzeli za svojo. Še nimajo predsodkov :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prav nič strašljiv ni, nasprotno zelo je simpatičen :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Tale tvoj netopirček je tako ljubek in tako prijazno gleda. razumem otroke, zakaj so bili navdušeni.

    OdgovoriIzbriši
  8. :o) res je ful fajni :o) in tvoja pisana druščina na tvoji stojnici ga bo nadvse vesela, sem prepričana :o)

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je prav simpatičen.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši