nedelja, oktober 09, 2011

Jesenski sejem in Mojca

Včeraj je bil v našem mestu Jesenski sejem. Takole se je predstavljala tudi moja Pisana rokodelnica. Se mi zdi, da je na vsakem sejmu, ki se ga udeležim, stojnica res bolj pisana. Včeraj se mi je pridružila moja sestrična Mateja, ki izdeluje krasen nakit. Pokukajte na pisano drevesce. Bilo je mrzlo, vendar kljub temu veselo - čisto jesensko.
Na sejem sem se intenzivno pripravljala zadnji teden, ko je nastalo kar nekaj novih punčk. Jih bom predstavila v naslednjih objavah. Včeraj pa je v Ljubljano odpotovala tudi Mojca. Narejena po naročilu moje starejše sestre Marjete. Bila ji je všeč. Upam, da bo tudi obdarovancu.
 Lep nedeljski večer!

7 komentarjev:

  1. Nadam se da si se dobro utoplila za Sajam,jer je stvarno bilo hladno i ovdje kod nas.Želim ti da se odmoriš danas navečer u toplome.

    OdgovoriIzbriši
  2. upam da je sejem kjub mrazu uspel in da so tvoje punčke našle svoj novi dom. tale Mojca je pa res lušna in upam, da se bo v Ljubljani dobro počutila

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadam se da se nisi prehladila i kod nas je jako zahladilo, brr...:)
    Nadam se da si se lijepo provela na sajmu i prodala svoje prekrasne lutkice, puse:)

    Ugodan novi radni tjedan:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz upam, da so punčke našle svoj domove tako kot ta Mojca z najlepšim predpasnikom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca ima res prekrasno obleko in je en tak sonček, kot naša Mojca, ki bo čez 5 dni dopolnila eno leto...se spomniš, zanjo si zašila eno punčko, ki spi z njo :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne punčke so in tvoja stojnica je res vedno bolj polna in pisana in prav je tako. Drevo pa mi je takoj padlo v oči. Super je tako združiti moči.

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštna stojnica, zelo pisana. Pučka je pa itak super, ima odličen predpasnikk:)

    OdgovoriIzbriši